BLOG

Bodhi Bakermans: superweekeinde in Heerde

Zaterdag 26 september wedstrijd van de Jeugd in Heerde.

Het weer was goed en de baan was netjes.

In de 1e manche had ik kopstart! Het rijden ging lekker maar door wat kleine foutjes een paar plekken af moeten geven. Op de 5e plek reed ik heel kort achter de 4e rijder maar er was niet meer genoeg tijd om terug naar voren te rijden. Als 5e gefinisht.

In de 2e manche had ik weer kopstart. Ik bleef lang op kop rijden maar door een foutje in een bocht deze plaats af moeten geven. De wedstrijd verder netjes uitgereden en ik kwam als 2e binnen.

Daguitslag 3e!

 

Zondag 27 september wedstrijd van de Nationalen in Heerde

In de 1e manche was mijn start niet goed en ik kon ver achteraan met de wedstrijd beginnen. Ik reed goed terug naar voren, naar de 3e plek. De 4e rijder kon me voorbij maar ik bleef er goed achter hangen en probeerde steeds terug te komen naar de 3e plek maar dat lukte niet meer. Ik werd als 4e afgevlagd.

De 2e manche was mijn start weer slecht. Al snel lag ik 2 en reed steeds dichter naar de kopman.

Helaas gevallen en kon ik als 5e weer beginnen. Toch weer terug gereden naar de 2e plek en op die plek over de finish.

Daguitslag 3e!

 

Een super weekend gehad, 2 keer podium!

Groetjes Bodhi Bakermans #18

20150926 bodhi (2) 20150926 bodhi (4) 20150926 bodhi (11)