BLOG

De belevenis van Kaylee tijdens de GP van Valkenswaard

Kwalificatie
In de warming-up goed de baan kunnen verkennen, had zelf een goed gevoel over de baan en probeerde een tijd te zetten. Tijdens het aanzetten teveel foutjes gemaakt en geen goede ronde meer kunnen maken. Uiteindelijk een 34e tijd.

1e manche
voor het eerst op een rek moeten starten wat voor mij heel erg wennen was, daardoor ook met de start van de eerste manche te snel mijn koppeling losgelaten en viel mijn motor gelijk uit. Kreeg de motor te laat aan waardoor ik met 3 kwart baan achterstand moest beginnen. Ik kwam niet lekker in mijn ritme en heb daarom ook maar 1 plek winst kunnen maken.

2e manche
Zat er goed bij met de start, maar omdat ik helemaal aan de buitenkant moest starten werd ik opzij gedrukt en ging als één van de laatste de bocht in, het rijden ging al een stuk beter en een paar plekken winst kunnen maken. Geëindigd op een 33e plek.

Al met al was het een leerzaam en indrukwekkend weekend. Ik heb er van genoten en kijk uit naar het volgende weekend waar ik de eerste kampioenswedstrijd zal rijden van de MON in Overloon!