BLOG

Jarno Bleekman: Axel

Vandaag moesten we naar het verre Axel, na de regenval was de baan erg goed, tijdtraining mocht ik doen in de eerste groep, wat mindere tijd, 17.. Maar wel A groep dus, wel tweede rij starten erg jammer.. Maarja, eerste manche geen goede start kunnen pakken dus dat werd terug rijden, ik wist redelijk naar voren te rijden en toen ik rond een plaatsje of 23/24 zat sprong een andere rijder op mij, beide gingen we eraf, veel tijd verloren en toen weer van achteren naar een 30ste plaats gewerkt, had meer in gezeten.. Tweede manche wel een goede start maar eerste manche heel erg veel gegeven om naar voor te komen waardoor ik de tweede manche veel plaatsen moest laten schieten.. Helaas.. Minder dagje, maar heb me kunnen kwalificeren voor de Dutch Masters, dus zondag de eerste wedstrijd van de Dutch Masters in Oss.