BLOG

Jarno Bleekman: DMOM Mill

Vandaag stond de Dutch Masters in Mill op de planning, na een paar wedstrijd van de Onk’s had ik mij gekwallificeerd. In de tijdtraining moest ik bij de eerst 40 zitten om te starten in de wedstrijd, dit was mij gelukt als 38. Niet helemaal tevreden want de vering stond niet helemaal naar mijn wensen dus had er meer in gezeten, maar positief bekeken want ik mocht mee rijden.

Voor de eerste manche werd er wat aan gepast aan de Reiger suspension voorvork en kon het gebeuren. De tempratuur was hoog en dat maakte  de 25 min extra zwaar maar niks aan te doen. Het starten was slecht maar stond 25+1 op de klok dus nog wat plaatjes goed kunnen maken en 34 kunnen finishen, wat stijfjes gereden maar was opzich oke.

Tweede manche opnieuw een slechte start maar in de tweede bocht veel goed kunnen maken door valpartijtjes van andere, daarna helaas zelf ook ten val gekomen en achteraan begonnen, vanaf daar terug gereden naar plek 30 waar ik tevreden mee was. Soepel en fijn gereden. Dagtotaal plek 30 wat redelijk goed was voor mijn eerste Dutch Masters bij de 125.