BLOG

Jarno Bleekman: ONK Harfsen

Dit weekend stond de 4e Onk voor de deur op het circuit van Harfsen.

De tijdtraining ging niet goed en na een paar rondes klokte ik een 32e tijd, niet helemaal tevreden.

In de eerste manche moest ik starten van de 2e rij, ik kwam slecht weg en moest van achteren komen. Doordat de baan snel en ketserig er in lag was het moeilijk in te halen. Het rijden ging niet helemaal lekker en een beetje stijfjes maar toch 27e weten te finishen.

In de tweede manche begon de start slecht maar doordat er in de 2e bocht veel vielen kon ik er mooi buiten om heen. Ik zat er goed bij maar in de eerste ronde niet agressief gereden en wat plaatsen laten vallen. Uit eindelijk gefinisht op plaats 26. Het gaat steeds beter in de sterke 125 klasse, hopen dat het in Den Dungen volgende week nog iets beter gaat.