Kaylee van Dam

Mijn naam is Kaylee van Dam en ik ben 16 jaar oud. Ik woon momenteel in Ermelo samen met mijn ouders, broer en zijn vriendin. Ik ben dit jaar opgenomen in het ADS-MXN team en zal aan de start verschijnen op mijn Yz 125, geprepareerd door 2B-one motorsport, waarvan de vering wordt verzorgd door HK suspension. Vanaf kleins af aan ging ik met mijn broer mee die op zijn 5e begon met crossen, waardoor het “virus” ook op mij oversloeg en toen ik zelf 5 jaar werd ook op de motor ben gestapt. Ongeveer 2 jaar geleden heb ik behoorlijk grote stappen kunnen maken en kan ik daarom op een hoger niveau gaan rijden.  Dit jaar ga ik MON dames rijden, en hoop ik me daarbij ook te kwalificeren voor het IMBA EK seizoen. Verder ga ik een eenmalige WK wedstrijd rijden in Valkenswaard. Al met al een jaar met nieuwe ervaringen waar ik vol goede moed aan zal beginnen.
Verder wil ik mijn ouders, broer, schoonzus, Stef Willems en sponsoren bedanken:
ADS rioolreiniging – MX boost
Tec design
2B-one motorsport
HK suspension
Ventox overdruksystemen
Putoline
Airtime
FM racing
ARW
Delta braking
Progrip
WRP
Sport Instituut Ermelo