BLOG

Kaylee`s verslag van de MON wedstrijd te Zijtaart

Afgelopen zondag heb ik mijn eerste MON wedstrijd in Zijtaart gereden.

In de training ging het rijden redelijk, we moesten als eerste rijden, daarom was de baan erg glad. Ik heb wel goed de baan kunnen verkennen voor de manches.

1e manche:
Ik had een redelijke start, ging als 4e dame de bocht door. Het rijden ging erg lekker, maar bleef te lang achter een veteraan rijden  waardoor ik de aansluiting met de top 3 verloor. Dus ben ik ook als 4e dame geëindigd.

2e manche:
Start was wat minder deze keer, maar kon goed me ritme pakken en zat vlak achter de 3e dame. Rijden ging erg goed, na een ronde of 4 viel er een veteraan voor me en kon hem niet meer ontwijken, ik reed erover heen en kwam ten val. Heb snel de motor op kunnen pakken en goed terug kunnen rijden naar een 4e plek.

Dag uitslag is dus ook een 4e plek.

Al met al toch tevreden over de dag, heb goed kunnen rijden en goed kunnen kijken waar ik aan moet werken dit jaar.