BLOG

Lars Looman: ONK Harfsen

Na Rhenen hebben Pa en ik samen veel overuren gemaakt in de schuur om de Honda weer aan het lopen te krijgen. Ook mijn Oom Eddie heeft met zijn kennis de nodige bijdragen geleverd om alles weer zorgvuldig te krijgen. Bedankt daarvoor !

 

Afgelopen weekend beide dagen gereden waarvan ik Zondag mee gedaan heb in Beckum bij de 1 vs 1 straight rhytm.

Deze week was het dan de hele week mooi weer met de verwachting dat het Zondag 30 graden zou worden. Uiteindelijk viel het allemaal hartstikke mee vandaag en hebben we de zon niet de hele dag gezien. Met de tijdtraining zat ik lekker in me vel en noteerde een 15de tijd achter mijn naam.

De 1ste manche verliep de start dit keer super en kwam ik het bos uit op P7, helaas was dit optreden van korte duur en maakte ik een highsider waardoor ik het mezelf weer moeilijk maakte en als laatste de wedstrijd vervolgde. Uiteindelijk kon ik me ritme goed vinden en na een kleine schuiver kwam ik op P18 over de finish.

2de manche weer een goede start ! Deze keer kwam ik op P9 het bos uit. In de beginfase kon ik merken dat ik het hoge tempo niet kon vasthouden mede doordat ik waarschijnlijk de 1ste manche teveel energie heb ingeleverd. Door stug door te rijden ben ik na 25 min op P15 binnen gekomen.

Positief over het rijden van vandaag, beide manches had er alleen meer ingezeten. Ook was ik erg blij me de starts vandaag. Volgende week Zaterdag gaan we naar Den Dungen