BLOG

Lars Looman: ONK Rhenen.

Zul je net zien is het mooi weer dan moet je werken, zijn we vrij met Hemelvaart wordt er slecht weer voorspeld.. uiteindelijk viel het Donderdag hartstikke mee!

Rhenen lijkt vaak op een baan die we aantreffen in het buitenland vanwege het hoogteverschil jammer dat er hier alleen maar met Hemelvaartsdag gereden mag worden.

Met de tijdtraining zat ik lekker in me vel en kon ik een 22ste tijd achter mijn naam noteren. Een prima plek achter het hek.

De 1ste manche kwam ik goed uit het hek. Helaas kreeg ik daarna goed grip en begon de 450 te klimmen in de ketting waardoor ik van het gas af moest. Toch begon ik in de middenmoot aan me wedstrijd. In de beginfase kon ik het tempo goed vasthouden alleen begon ik naderend het eind van de wedstrijd langzaam foutjes te maken. En zag ik een aantal rijders voorbij komen. Vervolgens sloot ik de manche zonder valpartijen af op P26.

De 2de manche kwam ik goed uit het hek maar door al het gedrang kwam ik niet lekker de eerste bocht door. De 2de manche lag me de baan een stuk beter. En op een 23ste plaats kwam ik de eerste ronde door om er 25 min tegen aan te gaan. Helaas begaf de Honda het op het start terrein en moest ik teleurgesteld met lege handen vroegtijdig de wedstrijd verlaten.

Dat worden weer wat lange avondjes in de schuur ! 27 mei gaat het weer verder in Harfsen.