BLOG

Lars Looman: ONK Westerbork

Na Heerde heb ik afgelopen Maandag samen met een paar vrienden van mij de spierpijn er even goed uitgefietst waardoor ik sneller van mijn spierpijn kon herstellen zodat ik woensdag middag weer fit op de motor kon stappen. Bedankt Wim Stoltenborg (Remtech) dat ik af en toe Woensdag middag mag gaan trainen in plaats van werken.

 

Zondags hebben wij sochtends eerst de hele ochtend regen gehad toen we naar Westerbork reden. Maar goed crossen doen we in weer en wind dus dit was ook niet echt een probleem. Met ingaan van de tijdtraining kwam ik meteen in de eerste bocht hard ten val als een struisvogel met me kop in het zand! en voor het eerst zag ik  “Sterretjes” mezelf daarna weer herpakt en een 19de tijd eruit gehaald.

Met een paar ibuprofen tegen de hoofdpijn na de training kon voor mij de manche beginnen. Met een oké start kon ik in de beginfase goed mee en lag ik na 15 min op een 17de plaatst. Helaas maakte ik daarna een fout en eindigde ik op de 26de plaats. Geen loon naar werken dus.

 

De 1ste manche dacht ik al dat we beste gaten hadden. Maar de 2de manche was het pas zandkasteeltjes bouwen !

 

Met een goede reactie op het hek kwam ik weer oké uit het hek en dook ik rond de top 10 de eerste bocht in ! Super helaas was het feest alweer snel voorbij want met opdraaien van het startterein viel ik samen met een andere rijder waardoor we als laatste aan de wedstrijd konden beginnen. Ik heb me vervolgens van P28 opgewerkt naar P23.

 

Zat goed in me vel helaas jammer van beide valpartijen ! Volgende week hebben we een week rust en gaan we met koningsdag er weer tegen aan in Marum !