BLOG

Lars Looman: ONK’s Marum en Mill

1ste manche was ik slecht weg uit het hek toch kwam ik de eerste ronde op plek 17 door. Ik kon al snel goede lijntjes vinden maar maakte veel foutjes waardoor ik afzakte naar P19. Ik kon mezelf daarna weer herpakken en reed naar P16. Uiteindelijk ben ik de manche gefinished op P19 omdat ik me de laatste ronde door 2 man voorbij liet rijden……

 

Voor de 2de manche begon het hard te regenen. ik was goed weg rond een plekje of 10. Helaas kwam ik samen met een andere rijder ten val en moest ik weer op plek 17 beginnen. Helaas kon ik niet echt in me ritme komen en ging ik harder achteruit dan vooruit en finishte ik 22ste.

Met een dag rust er tussen stond de zaterdag vooral in het teken van het schoon en klaarmaken van al mijn spullen.

 

Zondags in Mill zat ik goed in me vel alleen kwalificeerde ik me op een 20ste plaats waar ik niet tevreden mee was omdat ik die ronde flink opgehouden werd.

 

De 1ste manche zat ik weer te prutsen met de start en kwam ik weer slecht uit het hek (Op de een of andere manier blijft dit een probleem). Toch sloot ik na 25 min de manche af op plek 19 zonder enig last van mijn armen te hebben.

 

De 2de manche was de start toch een stuk beter. En na 25 min strijden kwam ik weer op P19 over de finish !

 

Dik tevreden met het rijden van dit weekend. Eindelijk een keer geen last van harde onderarmen. Tevens een goede voorbereiding op de 3de wedstrijd van de  Dutch Master Of Motocross die volgende week ook in Mill wordt vereden !