BLOG

Mike Otten: Opnieuw mooie podiumplaats in Heeswijk

Vandaag moest ik weer rijden op de baan van Lottum. De baan lag er goed bij en de training ging goed.

De start van de 1e manche heb ik compleet gemist en begon als laatste aan de manche. Binnen 2 rondes zat ik op 3 met de nummer 2 vlak voor mij, ik nam ook gelijk de 2e plaats over, maar de kopman was te ver weg en ik kwam op een 2e plaats over de finish.

De 2e manche lag ik 3e bij de start. De baan was al erg slecht geworden en het was goed uitkijken welk spoor je reed. Toch kon ik naar de 1e plaats rijden maar helaas maakte ik in de 4e ronde een klein stuurfoutje waardoor ik omviel in de bocht. Ik kon weer als 3e aan de manche beginnen, maar kon niet echt meer in mijn ritme komen ik kwam als 3e over de finish.

1e manche 2

2e manche 3

Algemeen 3

Volgende week is de laatste NK in Heeswijk-Dinther.

Tot volgende week.

Gr Mike#45