Ik ben begonnen met motorcross toen ik 5 jaar was, op een PW80 in het weilandje bij ons achter het bedrijf.
Mijn hele familie heeft iets met motorcross, mijn opa heeft mijn vader en oom (Eddie) op een motor gezet. Ik ging vroeger altijd al mee als mijn vader ergens moest rijden en riep zelf altijd al dat ik net zo goed wou worden!
Mijn hoogtepunt tot nu toe is denk ik het ONK in Markelo 2011, waar ik in de 85 15e en 13e werd. Dieptepunt is toch seizoen 2014 voor mij waar ik het halve seizoen alleen maar motorpech had en aan het einde van het seizoen mijn kuit- en scheenbeen brak.
Hoogtepunten van het afgelopen seizoen met de 125 het ONK in Harfsen met een 20e plaats in de 1e manche (maar daar ben ik nog niet echt trots op), halverwege het seizoen bij de MX2 Cup de podiumplek in Heerde en een 2e plek in de 2d manche in Veendam.
Ik vond de sfeer in ons team erg positief. Er staat totaal geen druk op en het is erg gezellig.
Ik ga in 2015 MX1 Nationalen rijden. En als het allemaal erg goed gaat ook een paar ONK wedstrijden. Ik leg me dit jaar totaal geen druk op en ga plezier maken en zie waar ik uit ga komen dit jaar. Ik ga rijden op een Honda 450 uit 2015 vanwege de goede betrouwbaarheid van de motor.
Ik ben nu hard aan het trainen, op de fiets, in de sportschool. Om mijn enkel weer helemaal in topvorm te krijgen en mijzelf.
Mijn voorbeelden zijn James Stewart, vanwege zijn erg vloeiende rijstijl, ook omdat hij bepaalde rhytms bij elkaar kan springen wat andere rijders niet doen. Daarnaast Ryan Villopoto voor zijn agressieve en harde rijstijl waar je van kan leren.
Ik rijd graag in de buurt in Halle, Hummelo, Lichtenvoorde en Varsseveld, de banen hebben val alles wat, springbulten, techniek, diep zand, en redelijk hard.
Ik ben lid van TCD Hummelo, dit is de club waar ik ben opgegroeid en het altijd vertrouwd is met de mensen die er zijn.
Mijn uiteindelijk (sportieve) ambitie is denk ik wat iedereen stiekem wil: Ik zou graag proberen om uiteindelijk in GP te komen. En misschien ooit opgenomen te worden in een fabrieksteam. Maar als ik realistisch ben ga ik ervoor om ooit een NK te winnen of een Nederlands Kampioenschap en om ooit te starten in een GP zou absoluut geweldig zijn. Ik zou er alles voor willen laten.

Privé woon ik in Zelhem, samen met mijn zus Sascha, vader Erik en moeder Jeannet. Bij ons is cross meest iets van mij en mijn vader, mijn zus is er ook vaak bij, en mijn moeder af en toe. Maar als ik problemen heb of hulp nodig heb met iets kan ik met iedereen praten binnen de familie.
Ik zit op het Graafschap College in Doetinchem en ga uiteindelijk het bedrijf in van mijn familie (Autobedrijf Looman).
Naast het crossen, ga ik graag met vrienden samen plezier maken, gamen als ik niks te doen heb, en houd ik van sporten en uitgaan.
Tot slot:
Ik wil iedereen bedanken voor alle hulp en vertrouwen! Mijn ouders en zus, mijn hele familie, familie Bremer, Team ADS MXN, Xycleservice, Bremerinfra, Gert-Jan Assink (Assink MX Training). Iedereen bedankt!